Biztonságtudatos család - regisztráció

A "Biztonságtudatos család tanúsítvány" arról árulkodik, hogy egy család a mindennapokban mennyire kezeli kiemelten a családbiztonsági kérdéseket, és milyen tudatosan használja az internetet. A tanúsítvány megszerzése kiváló alkalmat teremt arra, hogy egy család - akár kicsik-nagyok együtt - felmérje, hogy mennyire felkészült napjaink internetes veszélyeivel szemben. Így akár egy hasznos, közös családi programként is szolgálhat a megmérettetés.

A tanúsítvány megszerzéséhez egy 20 kérdésből álló feladatlapot, tesztet kell kitölteni, és a kérdések legalább felére helyesen kell válaszolni. A kérdések megfejtésében nagyon sokat segítenek a Parentia és a Biztonságportál közös szakmai együttműködésében készülő családbiztonsági cikkek is.

A "Biztonságtudatos család tanúsítvány" megszerzésére 2013. szeptember 30-ig ingyenesen van lehetőség!

Az alábbi regisztrációs lap kitöltését követően lehet bejelentkezni a SmartTest weboldalára, ahol rögtön mindenki próbára is teheti a tudását. A bejelentkezéshez a "csalad" domaint, és az alábbiakban megadott felhasználónevet, illetve jelszót kell használni. A vizsgák menüpontból elérhető feladatlapot sikeresen kitöltő családok számára a megadott e-mail címre egy héten belül elküldjük elektronikus (PDF) formátumban a tanúsítványt.

Amennyiben bármilyen kérdés, észrevétel merülne fel, kérjük írj az info@smarttest.eu e-mail címre.

(Pl.: Kovács család)


Kijelentem, hogy a SmartTest felhasználási szabályzatát elolvastam, és azt elfogadom.

Súgó

Kérjük adja meg a felhasználói adatait.

Domain: a domain vagy más néven tartomány mező egyedileg azonosít egy szervezetet a SmartTest rendszerben. Kérjük, hogy ide annak a szervezetnek a tartományát adja meg, amelyhez regisztrálni szeretne.

Copyright by Isidor   -   Felhasználási feltételek   -   All rights reserved.